Setari Cookie-uri

Sfaturi esentiale pentru un bronz de durata

Daca vrei ca bronzul tau sa reziste cat mai mult timp, urmeaza cateva sfaturi practice.

Ai grija cu ce te epilezi

Sunt convinsa ca vrei ca pielea ta sa fie neteda cat mai mult timp, iar ceara are aceasta proprietate, de a tine firele de par nedorite la distanta, pentru o perioada mai lunga de timp. Partea proasta aici, este faptul ca odata cu firele de par pe care le indeparteaza ceara, aceasta ne ia si stratul superficial de piele, cel care este bronzat si frumos.

Alternativele in acest caz, sunt aparatul electric (care are rezultate asemanatoare cu cele pe care le are si ceara), crema pentru epilat sau lama de ras (ca ultima solutie).

Protectie speciala pentru ten

Uneori avem impresia ca nu ne bronzam pe fata (ceea ce poate fi adevarat in unele cazuri), insa nu este chiar asa. Ceea ce se intampla de fapt, este faptul ca bronzul de pe fata dispare cel mai repede. Asadar, pentru a pastra bronzul fetei mai mult timp, apeleaza la mastile naturale, la cremele de plaja dupa soare speciale pentru ten si creme speciale pentru ochi.

Citește și:

Nu uita de curatarea zilnica a tenului, care pe langa faptul ca va contribui la mentinerea bronzului, iti va hidrata tenul in profunzime si pielea ta va fi din nou fina si catifelata.

foto prima pagina femeie la plaja sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.