Setari Cookie-uri

Sfaturi esentiale pentru un bronz de durata

Daca vrei ca bronzul tau sa reziste cat mai mult timp, urmeaza cateva sfaturi practice.

Ai grija ce mananci

Include in alimentatia ta zilnica fructe si legume proaspete pentru ca ofera elasticitate pielii si o hidrateaza in acelasi timp, prevenind imbatranirea. Incearca sa mananci cat mai multe legume si fructe ce contin betacaroten pentru ca asigura o rezistenta mai mare a bronzului. Betacarotenul il gasesti in morcovi, caise, piersici, pepene galben, spanac, afine si fructe de padure. Nu uita de cei 2 litri de apa esentiali zilnic pentru a mentine hidratarea. Pentru ca pielea ta are nevoie de Vimatina C, adauga o feliuta de lamaie in fiecare pahar de apa baut.

Apeleaza la dusurile reci

Stiu cat de mult iti place sa lenevesti in cada plina cu apa fierbinte si cu spuma, dar este timpul sa renunti la asta in favoarea dusurilor scurte si caldute. Evita si gelurile de dus si cremele exfoliante pentru ca pielea ta bronzata este mult mai fina si mai sensibila decat in mod normal. Alege un gel de dus cremos, un lapte de corp hidratant si evita buretii abrazivi sau frecarea excesiva a pielii cu prosopul. Daca din cand in cand faci un dus rece, efectul va fi uimitor.

Citește și:

Produse pentru catifelare

Atunci cand te bronzezi, pielea ta devine mult mai sensibila si mai fina, astfel ca ea are nevoie de hidratare intensa. Apeleaza la cateva uleiuri esentiale, cum ar fi cel de masline, cocos sau lamaie, si aplica-l pe pielea umeda imediat ce ai facut dus. Astfel, uleiurile se absorb mai repede, iar pielea ta isi recapata stralucirea.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.