Aceste doua retete au fost preparate in cadrul cursurilor Academiei Maggi. Iata cum:
Punem aceasta pasta intr-un pos sau o punga mai groasa pe care o taiem la un capat si umplem astfel cannelloni cu pasta de pui si pesto. Intr-un vas termorezistent punem o jumatate din sosul de rosii, asezam cannelloni si punem deasupra restul de sos de rosii.
Pentru sosul de cascaval, topim intr-o craticioara untul, tragem de pe foc, punem faina si laptele si amestecam bine cu telul. Punem din nou sosul pe foc mic si il lasam cca 4-5 minute, pana capata consistenta. In sosul cald punem ½ din cantitatea de cascaval ras si amestecam bine, pana se topeste.
Turnam sosul cald peste sosul de rosii care acopera cannelloni. Presaram deasupra restul de cascaval si dam tava la cuptor 20 de minute. Testam cu un cutit, iar daca acesta taie cu usurinta cannelloni, preparatul este gata de servire.