Setari Cookie-uri

Foto: 2 retete pentru un pranz delicios!

Aceste doua retete au fost preparate in cadrul cursurilor Academiei Maggi. Iata cum:

Le lasam sa se soteze impreuna 10 minute, la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana carnea s-a rumenit frumos. Condimentam cu sare, piper si nuscoara proaspat macinata. Punem apoi si pesto, amestecand, usturoiul curatat si pisat si 3 lingurite din sosul de rosii (amestecam bine din nou si le lasam pe foc alte 5-7 minute). Compozitia astel obtinuta o mutam intr-un bol pentru mixer, unde folosim mixerul vertical pentru a face o pasta.

Punem aceasta pasta intr-un pos sau o punga mai groasa pe care o taiem la un capat si umplem astfel cannelloni cu pasta de pui si pesto. Intr-un vas termorezistent punem o jumatate din sosul de rosii, asezam cannelloni si punem deasupra restul de sos de rosii.

Pentru sosul de cascaval, topim intr-o craticioara untul, tragem de pe foc, punem faina si laptele si amestecam bine cu telul. Punem din nou sosul pe foc mic si il lasam cca 4-5 minute, pana capata consistenta. In sosul cald punem ½ din cantitatea de cascaval ras si amestecam bine, pana se topeste.

Turnam sosul cald peste sosul de rosii care acopera cannelloni. Presaram deasupra restul de cascaval si dam tava la cuptor 20 de minute. Testam cu un cutit, iar daca acesta taie cu usurinta cannelloni, preparatul este gata de servire.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.