Colegele noastre de la Garbo au gasit reteta ideala pentru o prajitura cu branza delicioasa. Noi am gatit-o si am savurat-o pana la ultima firmitura.
* 450 gr.biscuiti digestivi(zdrobiti intr-o punga)
* 3 pliculete zahar vanilat
* un pachet unt
* 1 kg branza de vaci
* 4 oua
* 150 gr zahar
* 450 gr smantana
* stafide
Mod de preparare:
Intr-un vas se topeste pachetul de unt (la foc mic ),se adauga biscuitii (care au fost zdrobiti bine) si se prajesc pret de cateva minute (maxim 5).
Branza de vaci se mixeaza cele 4 oua,100 gr.zahar si 2 plicuri zahar vanilat (echivalentul a 7 picaturi de esenta vanilie), stafide.
In tava pe care o vom folosi pentru coacere adaugam biscuitii dati prin unt, iar peste adaugam branza de vaci mixata..
O vom lasa la cuptor 30 de min!
Dupa cele 30 de minute de coacere se aduga peste prajitura noastra smantana amestecata cu 50 gr.zahar, un plic vanilie (sau 3-4 picaturi esenta vanilie)
Se mai da la cupor inca 15 minute...
O vom servi rece!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Cum sa organizezi o petrecere surpriza? 5 sfaturi utile
- Un preparat cu specific hawaian, noua atracție culinară a românilor. Ce este poke și cât de des îl comandă utilizatorii Glovo
- Batoanele F1 Express într-o nouă formulă - o alternativă practică pentru o masă completă din punct de vedere nutrițional