Setari Cookie-uri

Kudi-reteta: Piept de rata cu cartofi fondant

Krishna Bohat, bucatarul-sef al restaurnatului Maxim s-a oferit sa ne dezvaluie cateva dintre secretele retetelor sale fabuloase. Astazi te invatam sa prepari Piept de rata cu cartofi fondant.

Pentru cartofi fondant

150 g cartofi
Sare si piper dupa gust
10 ml ulei de masline

Mod de preparare:

Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu grasimea si apoi se macereaza cu sare si piper.
Se pune in tigaie cu partea grasa in jos. Se lasa la rumenit cca.3 minute pe fiecare parte.

Intre timp, intr-o alta tigaie, se pun toate ingredientele pentru sos, la redus, pana sosul devine gros (cremos).

Cartofii se trag la tigaie (a treia), cu ulei de masline sare si piper dupa gust cca.3minute.
Se asambleaza rata sosul si cartofi la fel cum este in poza.


O reteta de Krishna Bohat, bucatarul-sef al restaurnatului Maxim
Restaurant MAXIM
Str. General Berthelot, Nr 44
www.restaurantmaxim.ro
www.facebook.com/RestaurantMaxim

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.