Setari Cookie-uri

Sezonul picnicurilor: Ce alimente luam cu noi?

Vara se da startul la distractie si voie buna. Cum poti indura caldura istovitoare de afara daca nu la iarba verde, intinsa pe o patura pufoasa si savurand din plin clipele de liniste (asta daca nu mergi intr-o mini vacanta sau excursie)?

Picnicul este una dintre cele mai relaxante activitati realizate in aer liber. Si cand spun picnic, ma refer la…picnic, nu gratare, bautura fara masura si muzica la maxim. Pentru a avea parte de o iesire ca la carte trebuie sa te pregatesti cu cateva ore inainte de a pleca, sa faci cumparaturile si sa pui in ordine totul pentru ca in momentul in care esti la fata locului sa savurezi momentul din plin.

Care sunt alimentele pe care trebuie sa le luam cu noi?

Salate

3. Salate
Pentru salata, pune-ti imaginatia la contributie. Cu cat este mai colorata, cu atat este mai sanatoasa. Foloseste rosii,c astraveti, ardei grasi in diverse culori, salata verde, varza, morcovi rasi sau taiati rondele, porumb, mazare sau conopida, cartofi fierti sau copti, oua, pastrama feliata si taiata marunt, cascaval ras, branza, smantana sau iaurt.
Sfat: pentru picnic ar trebui sa ai un cos special, cu compartimente frigorifice pentru ca mancarea sa nu se altereze. Daca ai la indemana un cos simplu, asigura-te ca pentru mancare ingrediente care rezista la caldura.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.