Setari Cookie-uri

Foto: Petrisor Tanase recomanda 5 delicii culinare cu branzeturi

Napolact si maestrul bucatar Petrisor Tanase iti propun cateva combinatii inedite, retete gustoase si sanatoase realizate cu delicatesele traditionale romanesti de la Taga.

Salata cu Nasal si otet de zmeura
Ingrediente necesare pentru o portie:
• Salata Iceberg – 40g
• Salata verde creata rosie – 20 g
• Struguri negri – 20 g
• Mere verzi – 20 g
• Branza de Nasal – 25 g
• Otet – 15 ml
• Ulei – 10 ml
• Dulceata de zmeura – 15 g
• Miez de Nuca – 10 g
Mod de preparare:
Otetul se amesteca cu dulceata si se reduce la foc pana capata o consistenta legata, apoi se lasa la racit.
Salata se spala si se marunteste, merele se taie cuburi, la fel si branza dupa care se adauga miezul de nuca maruntit si strugurii. Se adauga reductia de otet si uleiul. Se potriveste de sare.


Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.