Setari Cookie-uri

Foto: Petrisor Tanase recomanda 5 delicii culinare cu branzeturi

Napolact si maestrul bucatar Petrisor Tanase iti propun cateva combinatii inedite, retete gustoase si sanatoase realizate cu delicatesele traditionale romanesti de la Taga.

Branza fripta servita cu fructe si dulceata de visine
Ingrediente necesare pentru o portie:

• Branza de Nasal – 40 g
• Dulceata de visine – 30 g
• Mere – 20 g
• Pere – 20 g
• Zahar pudra – 5 g
• Menta – 1 g
Mod de preparare:
Branza se portioneaza in felii groase de minim un cm si se pune intro tigaie de Teflon incinsa. Se rumeneste pe ambele parti. Dupa rumenire se aseaza intro farfurie, se adauga peste ea dulceata de visine si fructele taiate. Se decoreaza cu menta si zahar pudra.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.