Foto interior si prima pagina: prajitura cu prune, Shutterstock


Ingrediente

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Foto: prajitura cu prune, Shutterstock

  • 3 cesti de faina
  • 4 lingurite de praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 + 1/2 ceasca zahar
  • 1 ceasca lapte cat mai gras
  • 1/2 ceasca ulei (de cocos)
  • 2 oua mari
  • 15 prune mari taiate in jumatati
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 4 lingurite unt nesarat

Mod de preparare

Foto: bol cu prune, Shutterstock

Amesteca faina cu praful de copt si sarea.

Intr-un vas separat amesteca o ceasca de zahar cu laptele, uleiul de cocos si ouale. Adauga faina cu praf de copt si sare si amesteca pana la omogenizare.

Toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt.

Tavaleste prin putina faina prunele si apoi aseaza-le peste compozitia de aluat.

Foto: prajitura cu prune, Shutterstock

Din loc in loc presara cate o bucatica de unt astfel incat sa fie impartit in mod egal peste compozitie.

Amesteca intr-o ceasca zaharul ramas cu scortisoara si presara peste prajitura.

Foto: prajitura cu prune, Shutterstock

Se da la cuptor 30-35 minute la 180 grade C. Se scoate cand prajitura este rumenita si poti scoate scobitoarea curata din aluat.

Foto: prajitura cu prune, Shutterstock

Pofta buna!

Cel mai bun mod de a prepara pastele. Dureaza doar 10 minute!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta