Setari Cookie-uri

Mic dejun specific slovac: Omleta cu urda, dovlecei si mazare

Cea mai importanta masa a zilei, micul dejun trebuie sa iti asigure aportul necesar de nutrienti, astfel incat sa iti dea un plus de energie pe perioada intregii zile.

Incepe fiecare zi cu zambetul pe buze si rasfata-te la prima ora a diminetii cu o gustare bogata in vitamine si proteine. Un deliciu culinar care prelungeste senzatia de satietate si tine la distanta poftele, lucru care nu poate fi decat benefic pentru sanatate si silueta.

Foto interior si prima pagina: omleta cu urda, Shutterstock

Ingrediente

  • dovlecei
  • mazare
  • un catel de usturoi (tocat)
  • Gustul untului Koliba
  • 3 oua
  • sare
  • piper negru
  • arpagic
  • urda dulce Ricoletka de la Koliba

Timp de preparare: 20 de minute
Timp de preparare termica: 10 minute

Se spala dovleceii, se toaca si se adauga intr-o tigaie unsa cu Gustul untului de la Koliba impreuna cu usturoi si un pumn de mazare. Ingredientele se gatesc pana se calesc si se inmoaie. Se adauga apoi trei oua batute si se asezoneaza dupa gust cu sare, piper negru si arpagic. Se amesteca ouale cu legumele dupa care se lasa sa se gateasca impreuna pana cand compozitia se intareste usor.

Citește și:

Odata oprit focul, peste omleta se adauga urda dulce Ricoletka de la Koliba. Optional, se poate servi cu salata verde.


Sursa foto: varecha.pravda.sk

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.