Setari Cookie-uri

Retete de casa - Cele mai bune 137 de preparate din peste si fructe de mare

In aceasta carte, veti regasi sau veti descoperi cele mai gustoase retete, mai vechi sau mai noi, atat autohtone, cat si de prin alte colturi ale lumii.

Produs publicat in 2013 la House of Guides Publishing Grup si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Valentina Iordan
Pret: 21,24 lei

Prezentare

Retete de casa - Cele mai bune 137 de preparate din peste si fructe de mare face parte din colectia Gastonomica a editurii House of Guides.

In aceasta carte, veti regasi sau veti descoperi cele mai gustoase retete, mai vechi sau mai noi, atat autohtone, cat si de prin alte colturi ale lumii. Folosind cu usurinta retetele prezentate aici veti putea prepara cele mai bune gustari, antreuri si feluri principale care vor face deliciul oricarei mese, fie ca sunteti in cautare de noi retete pe baza de Crap sau Pastrav, fie ca vreti sa va surprindeti prietenii cu Paella sau Midii.

Pestii, crustaceele si fructele de mare au fost strans legate de istoria umanitatii de-a lungul timpului, constituind una din bazele hranei oamenilor. Procurarea lor nu reclama decat un pic de indemanare si de atentie pentru a le transforma in surse inepuizabile de placeri gastronomice. Intreg, bucati, file, preparat in cele mai diverse moduri, pestele va fi intotdeauna o incantare pentru simturi. Mai ales ca el poate fi insotit de aproape toate legumele, precum si de unele fructe. Toate aceste daruri ale apelor pot fi asezonate cu o multitudine de plante aromatice sau de sosuri, unele mai lejere, altele mai consistente, toate avand insa rolul de a le evidentia aromele si a le face mai apetisante.

Citește și:

Foto prima pagina: fructe de mare, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.