Setari Cookie-uri

De post: Drob cu legume si soia

Aceasta reteta de drob este potrivita pentru cei care aleg alimentatia vegetariana. Poate fi consumat si in post, daca se renunta la ouale din reteta.

Reteta oferita de Selgros

Ingrediente:

  • 2 morcovi mari
  • 3 cepe mijlocii
  • 1 pastarnac fiert (taiat cuburi)
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 100 g mazare congelata
  • 100 g fasole verde congelata
  • 1 punga mica de soia (texturata sau granule)
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • cate 1 legatura de loboda, leurda, stevie
  • 10 oua de prepelita fierte (tari)
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Puneti granulele de soia intr-un vas cu apa calda si un praf de sare, pana se inmoaie. Radeti morcovul pe partea mare a razatoarei, taiati ceapa marunt, ardeiul gras in cubulete, iar dovleceii in cuburi moderate ca marime. Taiati verdeata, nu foarte marunt. Trageti ceapa, ardeiul gras si morcovul la tigaie, timp de 5 minute, in 2 linguri de ulei. Cand au inceput sa se patrunda, adaugati dovlecelul, fara sa il caliti.

Dati deoparte amestecul si lasati-l la racit. Dupa ce s-a racit, omogenizati cu soia, mazarea, pastarnacul pregatit in prealabil, fasolea si verdeata. Tapetati forma dorita folosind hartie de copt, turnati amestecul obtinut in care incorporati ouale de prepelita fierte, ungeti la suprafata cu un ou batut si introduceti tava in cuptorul incalzit in prealabil la 170°C . Cand este rumen-auriu, este gata. O salata de baby spanac cu capsuni si dressing de lime este ideala pentru a insoti acest drob delicios.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.