Setari Cookie-uri

5 sfaturi pentru cumpararea produselor traditionale

Dinamica pietei produselor traditionale romanesti se intensifica de la an la an. Odata cu aceasta dinamica, oferta de produse asa-zis traditionale a crescut, iar clientul ramane vulnerabil, mai ales in cazul in care nu se informeaza cu privire la ce inseamna de fapt un produs traditional si nu stie nimic despre producator.

5. Scapa de prejudecatile privind aditivii alimentari

In momentul in care auzim despre E-uri, deja ne gandim la aditivi alimentari daunatori. Ei bine, nu toate E-urile sunt daunatoare. Ca exemplu, extractul de paprika, rosul de sfecla sau carbunele negru sunt extrase din natura si incadrate in categoria aditivilor coloranti. Celuloza este folosita ca si agent de ingrosare. Daca un produs contine E-uri, nu inseamna ca nu este traditional. Citeste cu atentie eticheta sau informeaza-te despre E-urile daunatoare si cele permise in cantitatile recomandate.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.