Setari Cookie-uri

Paste cu carne tocata: inspirata dupa reteta mamei

Se fac usor. Gustul lor te da pe spate. Nu ai nevoie de mult timp pentru a le prepara. Si lista cu avantaje poate continua. Vorbim desigur despre pastele cu carne tocata.

Fie ca obisnuiesti sa gatesti des sau ca nu ai mai gatit niciodata acest preparat, este o adevarata provocare sa faci niste paste cu carne tocata care sa-i lase pe ceilalti cu gura cascata. Desi pare a fi un fel de mancare prea comun, pentru a obtine paste delicioase trebuie sa ai ceva experienta. Asta nu inseamna ca daca esti incepator va trebui sa eviti aceasta reteta; ba chiar ii incurajam pe acestia sa incerce pana cand vor avea parte de niste rezultate excelente in bucatarie. Pana la urma doar exersand poti progresa.

Ingrediente paste cu carne tocata

  • 1 borcan suc de rosii ( nu vei avea nevoie de tot borcanul)
  • 500 g carne de pui tocata
  • 400 g paste
  • 3 bucati usturoi
  • 2 cepe mari
  • cimbru

Mancare

Foto interior si prima pagina: Mancare, Shutterstock

Mod de preparare paste cu carne tocata

1. Dupa ce toci marunt ceapa si usturoiul le calesti intr-o tigaie cu putin ulei.

Citește și:

2. Urmeaza sa toci in bucatele mici carnea de pui si sa o adaugi in tigaie.

3. Pui putina sare si cimbru, dupa care trebuie sa adaugi sucul de rosii pana cand acesta acopera putin compozitia de carne. In tot acest timp trebuie sa amesteci incontinuu.

4. Fierbi pastele intr-o oala cu apa si sare, urmand sa le scurgi mai apoi folosind o strecuratoare.

5. Nu mai trebuie decat sa adaugi amestecul de carne si sos la paste si gata!

Pofta buna!

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.