Tortul iepuras este ideal pentru a le face celor mici o adevarata bucurie de Paste de care isi vor aminti cu drag de acum incolo si sigur le vei smulge un zambet si celor mai mari; doar este vorba despre tortul care scoate la iveala copilul din noi. Recunosc ca nu am copilarit mancand tort de Paste, motiv pentru care atunci cand am aflat de acest tort mi-am propus sa incerc si eu sa il fac. La prima vedere poate parea complicat de ornat insa este doar o aparenta; cu putin efort iti poti folosi imaginatia pentru a improviza in cazul in care vrei sa ii dai alta forma.
Ingrediente tort iepuras-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
-
Kudika
Mancaruri lacto - vegetariene
Pentru glazura:
Pentru inceput combini untul cu zaharul si cu putina sare intr-un bol, folosind mai apoi mixerul. Mixeaza pana cand obtii o compozitie omogena, asta presupunand ca zaharul si sarea sa patrunda in unt. Adauga esenta de vanilie si laptele, amestecand in continuare.
Dupa aceea, trebuie sa intinzi o parte din glazura pe suprafata blatului. Ai grija ca blatul respectiv sa fie gros. In cazul in care acesta este subtire iti recomandam sa folosesti doua blaturi pe care sa le suprapui. Dupa ce ai terminat de intins glazura, taie blatul in doua bucati egale pe care le vei uni astfel incat sa obtii un blat gros in forma de semicerc care are la mijloc glazura. Taie o portiune mica din partea in forma de semicerc; aceasta va fi coada iepurasului pe care o vei atasa cu ajutorul unei scobitoare.
foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock
Spune-ti parerea!