Setari Cookie-uri

Cum vrei sa-ti traiesti viata: bombanind sau zambind?

Ce ai zice daca nimeni din cei trecuti in revista nu este de condamnat, ci doar o persoana care nu-i luata in considerare ar fi responsabila? Ce zici daca aceasta persoana esti chiar tu?

In acelasi timp, la fel de important este sa iti intelegi corect limitele. Asta inseamna sa nu te simti responsabil sau chiar vinovat de elementele care sunt in afara controlului tau. A-ti asuma responsabilitatea nu inseamna sa te consideri in culpa pentru toate lucrurile rele sau situatiile neplacute care apar in cariera ta, ci sa te vezi ca fiind principalul si majoritarul actionar al carierei tale.

4. Creaza-ti un plan de actiune!

Daca esti nemultumit de situatia ta pe plan profesional, odata ce ti-ai asumat responsabilitatea pentru lucrurile care nu sunt asa cum ti-ai dori, construieste-ti un plan de actiune pentru a indrepta lucrurile. Nu iti seta obiective mari pe termen scurt, ci incepe cu pasi mici, cu lucruri marunte pe care sa le faci zi de zi si care sa conduca la o acumulare. Noteaza-ti si sarbatoreste fiecare progres pe care il faci! Fa-ti un mic cadou de fiecare data cand ai mai facut inca un pas catre cariera pe care ti-o doresti. Pornind de la eliminarea viciatului obicei de a blama pe cineva cand ceva nu-ti convine, poti sa-ti remodelezi viata intr-un chip nebanuit, cu un rezultat ce poate fi impresionant.

Citește și:

Ce spui? Alegi sa iti traiesti viata mereu bombanind sau ca o persoana implinita si multumita de viata ei?

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.