Setari Cookie-uri

10+2 metode de a ramane motivat in timpul cautarii unui job

Iata cateva metode pentru a ramane motivat:

11. Sa NU te compari cu altii.

Poate auzi ca X si-a gasit in 2 saptamani o slujba buna aplicand pe un site de joburi sau Y si-a gasit prin nu-stiu-ce-relatii o pozitie buna la o multinationala. Nu iti otravi sufletul, te rog, cu invidie si/sau frustrare. Fiecare are drumul lui. Fii sigur ca ce este al tau este pus deoparte si nimeni nu iti va lua ce iti apartine. Iar daca drumul tau este ceva mai anevoios decat al altora si dureaza ceva mai mult este pentru ca ai ceva de invatat din aceasta experienta. Incearca mai bine sa intelegi care este lectia pe care o ai de invatat decat sa te lasi atras in comparatii inutile si in invidii paguboase.

12. Sa NU te neglijezi, sa ai grija de tine!

Asta inseamna sa faci miscare cat poti de mult, sa mananci echilibrat (mare atentie! in perioada asta de stat acasa vizitele la frigider se inmultesc ingrijorator), sa te aranjezi ca si inainte. Chiar daca nu te ajuta direct la gasirea jobului, te ajuta sa iti pastrezi o stare de spirit buna si sa nu aluneci pe panta depresiei.

CURAJ! Vei supravietui acestei perioade de tranzitie si poate chiar vei obtine o slujba mai potrivita si mai bine platita decat cea anterioara.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.