Susanne Eman, femeia care incearca sa doboare recordul de cea mai grasa femeie din lume, se casatoreste cu iubitul sau. Aceasta este extrem de ocupata, incercand sa puna la punct detaliile legate de ceremonie si petrecere.

Sursa foto: NorthFoto.com Copyright: Laurentiu Garofeanu / Barcroft USA

Susanne si Parker, viitorul sau sot si bucatar de profesie, s-au cunoscut in urma cu cateva luni. Barbatul nu este deloc deranjat de greutatea femeii (Susanne Eman cantareste 340 de kilograme), ci din contra, el o motiveaza, ii pregateste masa si o hraneste cu furculita, incercand sa o ingrase.

Designerul Judy Goff este cea care ii realizeaza rochia de mireasa. O adevarata provocare pentru aceasta avand in vedere dimensiunile lui Susanne. Numai in talie, viitoarea mireasa are nevoie de peste doi metri de material. Femeia obeza se pregateste pentru ziua cea mare, mancand alimente ce depasesc 30.000 de calorii in fiecare zi: mancare fast food, unt si foarte multe grasimi.

“Oh, el (Parker, iubitul sau) este incredibil. Ii place la nebunie sa gateasca. Ma ajuta foarte mult. Mancarea lui este extrem de delicioasa. Legat de rochia de mireasa, vreau ceva fara maneci deoarece este vara. Mi-ar placea un material in nuanta untului, nu vreau ceva complet alb. Daca as purta o rochie alba sunt sigura ca as varsa mancare pe ea. Oh, abia astept sa imi vad rochia.”, a declarat Susanne Eman informeaza InsideEdition.

Sursa foto: Northfoto.com Copyright: Laurentiu Garofeanu / Barcroft USA

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: