Setari Cookie-uri

Scapa de 10 kilograme intr-o singura luna cu acest suc facut in casa

Andreea Mantea a slabit 10 kilograme intr-o singura luna cu un suc realizat din trei ingrediente.

Intrebata de nenumarate ori de fanii sai care este secretul siluetei sale perfecte, Andreea Mantea a decis sa faca o postare speciala pentru aceasta intrebare.

Vedeta a scris recent pe contul oficial de Facebook ca a recurs la o cura de slabire din sucuri; este vorba despre un suc natural, realizat in casa din doar trei ingrediente. Consumandu-l, ea a reusit sa scape de 10 kilograme in doar o luna.

"Mananc orice, in afara de prajeli si paine. Si am renuntat si la sucurile din comert. Cu sau fara acid. Important este sa bei un pahar din apa asta, pe stomacul gol dimineata si daca poti si in timpul zilei. Am inceput cu 2 L. Acum imi fac 5 L si iau de acolo in fiecare dimineata.

Pun 3 lamai cu tot cu coaja ( dar le spal bine inainte, pentru ca au ceara pe ele. Le tin in otet sau le frec cu bicarbonat de sodiu) apoi storc zeama, iar coaja o tai in bucatele. Ghimbir pun cate 4 bucati. Curatat apoi taiat in bucatele. Si cateva afine taiate in doua. Las totul la macerat 12 h apoi beau pe stomacul gol cate un pahar. Cateodata iau si dupa mine si beau si in timpul zilei" - scrie Andreea pe Facebook.

Citește și:

sursa imagini interior si prima pagina: Andreea Mantea, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.