Setari Cookie-uri

7 strategii ale seductiei

Eu nu stiu cum se cucereste un barbat, dar de dimineata mi-am imaginat ca as sti asta si mi-am punctat cateva idei care ar putea fi de folos in strategiile feminine ale seductiei, bineinteles, daca barbatul respectiv merita efortul.

7. Privirea – pentru mine, privirea este cea mai importanta dintre toate. Prin ea iti transmiti lumea interioara, il poti apropia, il poti subjuga, il poti face sa se simta rusinat – toate acestea numai prin intermediul ochilor. Prin privire poti comunica misterul fiintei tale. Privirea poate accentua senzualitatea trupului tau, profunzimea tristetii tale, dar si inocenta copilului regasit in tine. Privirea poate sa infirme sau sa confirme adevarul celor povestite de tine. Iar cel mai greu lucru este sa poti comunica prin intermediul ochilor sexualitate, dar lucrul acesta e si cel mai frumos.

In final, totul trebuie sa decurga natural, sa nu incercam sa-l schimbam pe cel de langa noi, sa amanam cat mai mult epuizarea psihica si afectiva care ar putea interveni. Doi oameni trebuie sa se schimbe unul pe altul firesc, iar nu fortat, pentru ca in aceasta devenire in celalalt, aceasta schimbare a fiecaruia constituie esenta si minunea iubirii. Eu, la randul meu, am asteptat sa se schimbe cel de langa mine, m-am modificat mult mai mult decat ar fi trebuit – si lucrul acesta nu a dus decat la sufocarea acelei relatii. Pentru ca pe parcursul relatiei nu am fost lasata sa fiu eu insami.

Citește și:

Astept parerile voastre.

Va imbratisez,
Tatiana Marinescu

www.tatianamarinescu.net

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.