Setari Cookie-uri

Femeile care au schimbat lumea ne-au spus adio

Pe 26 februarie 2008 trupa Spice Girls a sustinut ultimul concert in Toronto. Au trecut aproape doisprezece ani de cand Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown, Victoria Beckham si Melanie Crisholm au luat scena cu asalt si au facut senzatie, devenind cel mai popular grup de fete din istoria muzicii.

La inceputul lui februarie insa, fetele au anuntat ca turneul va fi incheiat mai devreme decat fusese stabilit initial. S-a incheiat in mod oficial pe 26 februarie la Toronto. Melanie Brown declara ca prioritatea lor o reprezinta acum familia: "Suntem mame, asta este prioritatea noastra la sfarsitul fiecarei zile". Victoria chiar declarase ca motivul pentru care a acceptat sa porneasca in acest turneu a fost acela de a le demonstra copiilor ei ca a fost o vedeta pop.

Desi fetele au declarat ca aceasta a fost ultima reuniune, Geri a mai lasat o portita deschisa: "Niciodata nu poti spune niciodata. Daca m-ati fi intrebat pe mine in urma cu zece ani daca va exista o reunire a trupei Spice Girls, as fi spus ‘In niciun caz’ ”.

Daca vor mai canta vreodata impreuna numai timpul ne va spune. Deocamdata ele ne-au spus adio, pe site-ul oficial indemnandu-ne pe noi, femeile, sa privim inspre viitor cu speranta si sa lasam spiritul de “Girl Power” sa traisca prin noi si prin generatiile de femei care vor urma.

“Uram despartirile, insa a venit momentul sa facem o ultima plecaciune si sa lasam versurile noastre sa vorbeasca, pentru ca exprima cel mai bine: ‘Adio dragi prieteni, nu este sfarsitul... ne bucuram atat de mult pentru ceea ce am reusit, timpul nu va schimba toate astea...

Misiune indeplinita

Semneaza cu dragoste Emma, Geri, Mel B, Melanie C si Victoria”

Cu aceleasi versuri le vom lasa si noi sa spuna Adio!...

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.