Setari Cookie-uri

Top management la feminin: Sefe peste miliarde de euro

Femeile au devenit in ultimii ani o forta in afaceri, iar, pentru a confirma aceasta tendinta, va prezentam astazi un dialog cu patru din femeile manager care conduc companii puternice de pe piata romaneasca. Nu orice companii, ci patru din cei mai mari angajatori administrati de o femeie.

„Femeile sunt diferite de barbati si abordeaza lucrurile diferit, inclusiv atunci cand sunt pe o pozitie de manager. Ele acorda mai multa atentie trasaturilor de caracter si personalitate ale celor din jur si sunt capabile sa integreze toate aceste elemente in modul in care relationeaza profesional cu oamenii. Din propria experienta de management, care a presupus si presupune in continuare lucrul cu alti manageri, deopotriva femei si barbati, pot spune ca femeile sunt mai empatice, mai intuitive si ca tin mai mult cont de detalii”, apreciaza Kosza.

Fabryo este unul dintre primii trei producatori de vopsea de pe piata romaneasca. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 42 milioane de euro, in crestere cu 30% comparativ cu anul precedent. Portofoliul companiei include lacuri, vopsele, emailuri, amorse, adezivi, grund si produse chimice pentru autoturisme, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss, Rost, Guzu si Ekonomic.

Sursa: Wall-Street

Citeste mai multe articole pe Wall-Street:

Cel mai ravnit brand de lux din lume

Singura multinationala romaneasca de pe catwalk


Las Vegas: Sin City

Ramada Plaza, cel mai nou concept pe piata hoteliera de lux din Capitala
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.