Setari Cookie-uri

Cele mai hot stiri mondene ale zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri ale zilei.

Kim Kardashian si-a luat o mica vacanta. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi pe plaja in Miami, unde se distra alaturi de amicul sau, Jonathan Cheban. Sexy, machiata si cu parul coafat natural, Kim pare sa fie mai degraba la o sedinta foto, si nu la plaja. Click aici pentru a vedea imagini cu vedeta.

Aflata in vizita la o scoala locala, Kate Middleton a dezvaluit numele catelusului sau. Cockerul spaniel adoptat de familia regala se numeste Lupo si i-a luat locul cainelui Printului William, Widgeon, un labrador negru, care a murit acum doi ani, informeaza DailyMail.

Andreea Balan este in vacanta. Cantareata a postat acum cateva minute o fotografie pe pagina sa personala de Facebook, cu mesajul „Azi ma recreez la Balea Lac. E foarte frumos aici”. Click aici pentru a vedea fotografia cu vedeta.

Oana Zavoranu continua sirul dezvaluirilor in Reteaua Vrajitoarelor. Vedeta a declarat de curand ca nume mari din showbizul romanesc au trecut pragul vrajitoarelor: „Nume sonore au fost nenorocite de baraglandinele astea. M-am intersectat cu trei oameni importanti.”, a spus Oana Zavoranu. Mai multe detalii gasiti pe Cancan.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.