Setari Cookie-uri

Vor ramane Bianca Dragusanu si Adrian Cristea impreuna ?

Echipa noastra a realizat profilul numerologic personalizat al cuplului Bianca Dragusanu si Adrian Cristea, din care am extras cateva fragmente, folosind aplicatia oferita de Garbo.ro, disponibila aici : numerologie.garbo.ro

Echipa noastra a realizat profilul numerologic personalizat al cuplului Bianca Dragusanu si Adrian Cristea, din care am extras cateva fragmente, folosind aplicatia oferita de Garbo.ro, disponibila aici : numerologie.garbo.ro

Ce rezerva viitorul cuplului Bianca – Adrian Cristea ?

Raportul numerologic personalizat indica Cifra pasiunilor ascunse ale partenerului in cazul Biancai Dragusanu ca fiind 8, cifra Dorintei, ceea ce inseamna ca cei doi sunt legati de o senzualitate si un erotism foarte puternic, Adrian fiind, conform raportului nostru, un partener care „traieste prin intermediul simturilor sale”, dar cu toate acestea, iubirea este cea care are ponderea cea mai mare pentru el, caci, conform raportului nostru, „dragostea nu da sens vietii sale, ci este insasi sensul ei”.
Cifra cuplului lor este 1, ceea ce inseamna ca ambii pun deosebit accent pe sentimente, iar intuitia este cea care ii ajuta „sa inteleaga ce se petrece in sufletul celuilalt”, ceea ce ne indica faptul ca sunt sanse ca cei doi sa ramana impreuna. Cu toate acestea, pentru anul in curs, raportul numerologic indica, in ceea ce o priveste pe Bianca, „inconsecventa si nehotarare in vastul domeniu al relatiilor amoroase”, deci viitorul relatiei celor doi va ramane deocamdata sub semnul intrebarii.

Citește și:

Personalitatea impulsiva a Biancai, un impediment major

Numarul psihic al Biancai Dragusanu este 1 iar aceasta inseamna ca este o persoana aflata sub semnul Soarelui, sau Bhutasya Jatah (creatorul, tatal) cum ii spun indienii, aceasta insemnand ca este o persoana care se impune cu usurinta. Din indicatia raportului nostru personalizat, conform caruia acest tip de personalitate este sigura pe sine, mandra, egoista, orientata asupra obiectivelor pe termen scurt, o fire autoritara care se percepe intr-un mod foarte realist, care poate „da dovada de forta in intensitatea pe care o acorda actiunilor sale si chiar de cruzime”, putem trage cu usurinta concluzia ca este o fire dominanta, care ar incerca din start sa preia controlul in relatia cu un partener.
Analizand data nasterii Biancai, raportul numerologic ne indica cifra 2, simbolul spiritului intreprinzator si al impulsivitatii, care ii subliniaza inca o data aceste „calitati” care ii vor ingreuna foarte tare relatiile cu cei din jur: este vorba despre „o persoana care se implica profund, insa obsesia controlului si impunerea propriei personalitati asupra celorlalti poate cauza numeroase conflicte si neintelegeri”.
Raportul numerologic personalizat ne arata cifra destinului 1, care intareste insusirile aceastei firi deosebit de puternice, raportul enuntand urmatoarele : „Pe masura ce inaintezi in varsta, vei deveni mai ambitioasa, mai increzatoare. Iti este teama de rutina si poti deveni egocentrista. Acesta este un numar agresiv, asa ca daca nu vei reusi sa iti tii in frau dorintele de dominare, va fi greu sa mentii o relatie buna cu cei apropiati.”
Probleme in acest cuplu se pot naste din dorinta puternica a acestei firi ambitioase de a fi cea care detine controlul si de a-si subordona partenerul, constient sau nu, dorintelor si prioritatilor sale. Dovada in acest sens, si declaratiile umilitoare la adresa lui Adrian pe care le facea Bianca la inceputul relatiei lor, in momentul in care dorea sa-si sublinieze independenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.