Nicoleta Luciu ne arata inca o data corpul ei tonifiat. Nu de alta, dar poate nu l-ati vazut bine! Vedeta a postat pe profilul sau de Facebook o fotografie cu ea in costum de baie. Cum vi se pare ca arata?

Oana Zavoranu, obligata sa ii plateasca lui Pepe despagubiri. L-a facut tigan si homosexual, iar acum trebuie sa scoata o avere din buzunar. Magistratii au decis ieri ca Zavo sa ii plateasca fostului sot daune morale de 10.000 de lei, informeaza Libertatea.

Kris Humphries, fostul (sau actualul – divortul nu a fost inca finalizat) al lui Kim Kardashian a fost dat in judecata de fosta iubita din cauza faptului ca… tineti-va bine… i-a dat herpes. Kayla Goldberg a declarat ca nu a avut niciodata aceasta boala si ca sigur a luat-o de la Kris, informeaza TheSuperficial. Tanara dornica de atentie cere daune morale dar se multumeste si cu cateva fotografii cu ea facute in presa.

Ellie White a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste Ziua Mea. Clipul a fost filmat in Malta, unde artista a petrecut o mica vacanta. Insarcinata in patru luni, Ellie a avut de filmat cateva cadre dificile, informeaza Click. Cantareata a avut de infruntat soarele puternic, in timp ce statea pe stanci, apoi a indurat temperatura scazuta a apei, in cadrele in care a fost nevoita sa inoate. Cum vi se pare piesa?

Featured foto by Boris Popchinskiy via SHutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: