Setari Cookie-uri

Antonia si Beyonce vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Diana Dumitrescu s-a ingrasat cu 8 kilograme in 3 luni. Motivul? S-a lasat de fumat. “In cateva zile se implinesc trei luni de cand am renuntat la fumat. Am o mare satisfactie. Am decis insa ca este vremea sa intru iar in sala. Desi am sperat ca renuntatul la tigari nu imi va aduce kilograme in plus, nu a fost chiar asa.”, a povestit ea pe blog, informeaza Click.

Kim Kardashian spune ca e sexy. Intr-un interviu recent, Kimmie a fost intrebata daca titlul de una dintre cele mai sexy femei ale momentului o deranjeaza sau pune presiune asupra sa, vedeta a raspuns: “De fiecare data cand aud asta ma simt un pic ciudat. Dar fireste ca e un mare compliment, mai ales ca lumea nu realizeaza ca si eu apelez, ca orice femeie, la diverse trucuri, inclusiv body-uri care iti modeleaza silueta. Imi plac hainele si moda si imi place sa incerc lucruri noi si diverse coafuri, spre exemplu, ori stiluri diferite de machiaj. Prin urmare, accept titlul de una dintre cele mai sexy femei din lume pentru ca ma tine ancorata in realitate.”, a declarat Kim, informeaza Click.

Citește și:

Antonia a pregatit o surpriza fanilor de pe Facebook. Aceasta a lansat o noua varianta a piesei I Got You: Piano Session. In curand va aparea si videoclipul.

Beyonce si-a sarbatorit ziua de nastere… pe un iacht. Cantareata a ales sa faca o petrecere in familie, alaturi de sot, Jay Z, fetita lor si personalul care ii servea.

Featured foto by Alla Simacheva via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.