Faceti cunostinta cu Anastasiya Shpagina, o tanara care a facut tot posibilul sa arate ca personajele din desenele animate. Nu numai ca a reusit, aceasta chiar s-a si transformat intr-o tanara “cartonata”, la care trebuie sa te uiti de cateva ori pentru a te asigura ca este reala. Are 19 ani si se pare ca nu prea stie ce sa faca cu viata ei – probabil ca s-a gandit ea ca daca este papusa va avea mai mult succes (nu stiu daca la baieti sau la facultate).

Foto: Vk.com

Adolescenta, originara din Ucraina, s-a inspirat din desenele animate japoneze si chiar a adoptat si un nume de origine japoneza: Fukkacumi. Shpagina a tinut o dieta speciala pentru a slabi atat de mult, in urma careia a slabit 39 de kilograme, informeaza DailyMail. Are un trup fragil, o talie de viespe, picioare extrem de subtiri si, cel mai important, ochi mai mari decat cei ai calmarului gigant (animalul cu cei mai mari ochi din lume).

Tanara pierde pana la 30 de minute zilnic pentru a isi aplica machiajul sofisticat, care o transforma intr-o femeie ireala. Vezi aici tutorialul in care ne invata cum sa ne machiem pentru a arata ca un personaj din desenele animate:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: