Setari Cookie-uri

Foto: Cum a slabit Minodora 20 de kg?

Afla care este secretul ei!

Minodora la Maxim a intrat serios la apa. Cantareata este aproape de nerecunoscut dupa ce a slabit 20 de kilograme. Aceasta schimbare radicala s-a produs in doar sapte luni. Ambitionata de provocarea pe care i-a lansat-o, intr-o emisiune, Catalin Maruta, Minodora a trecut la dieta si a inceput sa faca sport la greu. Rezultatele nu s-au lasat asteptate: de la 95 de kilograme a ajuns la 75.

Sunt femei care toata viata lor tin cura de slabire, dar fara sa reuseasca sa scape de surplusul de greutate. Cu siguranta, pentru ele, Minodora este o dovada ca perseverenta te poate ajuta sa ajungi acolo unde-ti doresti. In sapte luni s-a transformat intr-o alta femeie. Radiaza, poarta rochite si a scapat de complexele care au chinuit-o toata tineretea.

Solista cantareste 75 de kilograme si face in continuare mult sport.

A slabit 20 de kilograme si a fost nevoita sa-si schimbe intreaga garderoba. Hainele masura 50-52, pe care le purta inainte, au fost schimbate cu unele noi, mult mai mici, respectiv masura 40-42. O parte din vechea imbracaminte, care acum nu-i mai este de nici un folos, a ajuns in sifonierul unei verisoare de-a ei. Minodora spune ca nu s-a infometat, ci doar a fost mai grijulie la ceea ce pune in farfurie. „Am renuntat la dulciuri, paine, paste, cartofi si orez, iar dupa ora 19.00 nu mai mananc nimic."

Citește și:

Citeste mai multe despre dieta Minodorei si vezi cum arata acum pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.