Setari Cookie-uri

La asta nu te asteptai! Ce produs va lansa Lady Gaga?

A lansat primul parfum de culoare neagra. Acum ce ne mai pregateste?

Cantareata americana Lady Gaga va lansa in curand un brand de apa plata imbuteliata, ce va fi promovat printr-o campanie de cateva milioane de dolari, coordonata de echipa ei de creatie "Haus of Gaga", informeaza femalefirst.co.uk potrivit Mediafax.

Artista americana, care si-a lansat in urma cu o luna propriul brand de parfumuri, intitulat "Fame", intentioneaza sa patrunda si pe piata produselor destinate stilului de viata sanatos.

Foto interior si prima pagina: Northfoto.com

Pentru moment, numele brandului si forma sticlelor in care va fi imbuteliata apa plata promovata de Lady Gaga sunt tinute in mare secret de echipa de creatie cu care colaboreaza artista americana.

"Stim doar ca noul brand de apa plata va fi lansat in viitorul apropiat. Nimeni nu a vazut deocamdata prototipul acelor sticle. Apa plata «Gaga» reprezinta un proiect aflat in pregatire de mai multe luni, iar acum se apropie cu pasi mari ziua in care va fi facut anuntul despre aceasta lansare", a declarat o sursa pentru New York Daily News.

Citește și:

Presa americana sustine, cu malitiozitate, ca noul brand de apa plata ar putea reprezenta un proiect benefic pentru artista americana in varsta de 26 de ani, care a recunoscut de curand ca s-a ingrasat cu aproape 12 kilograme dupa ce parintii ei, Joseph si Cynthia Germanotta, au deschis un restaurant - Joanne Trattoria - la New York.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.