Setari Cookie-uri

Foto: Are 100 de ani, dar arata ca la... 60. O poveste de viata incredibila!

Frumusetea si corpul se intretin cu multa munca si perseverenta.

Ce poti sa iti mai doresti la 100 de ani?

Faceti cunostinta cu Manohar Aich, barbatul in varsta de 100 de ani. Fost Mister Univers, Manohar are doar 1,50 cm, insa arata incredibil si are o pofta de viata mai ceva ca o tanara adolescenta.

Este un pachet de muschi – numai ca mai batranel. Nici macar Arnold Scharzeneger nu ii poate face fata!

Care este secretul lui? Fericirea! Aich spune ca niciodata nu si-a facut griji, intotdeauna a gasit solutii pentru a rezolva chiar si cele mai grele probleme si a stiut sa isi pastreze calmul atunci cand viata ii arata si partea urata.

Asta, si o simpla dieta formata din alimente cat mai sanatoase: lapte, fructe si legume, orez, linte si peste. Nu s-a atins niciodata de alcool si tigari:

Niciodata nu las ca tensiunea si stresul sa ma acapareze. In tinerete a trebuit sa lupt cu toate fortele pentru a castiga bani, dar indiferent de situatie, am ramas o persoana optimista.” – a declarat Manohar Aich pentru Huffingtonpost.

Citește și:

In inchisoare am inceput sa imi lucrez muschii. Asta m-a ajutat sa ma pregatesc pentru campionatele mondiale. Aveam foarte mult timp liber, asa ca ajungeam sa lucrez chiar si 12 ore pe zi.” – a mai spus incredibilul barbat.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.