Setari Cookie-uri

FOTO: Incredibil! Femeia care a slabit 70 de KILOGRAME, data in judecata pentru ca s-a ingrasat din nou!

Vezi aici transformarea spectaculoasa a tinerei!

Tara Costa a participat in 2009 la reality show-ul The Biggest Loser, emisune in care erau demonstrate eforturile oamenilor supraponderali de a pierde in greutate. Probele prin care acestia au trecut au fost absolut infernale insa rezultatele nu s-au lasat asteptate.

Tara a slabit 71 de kilograme in urma unei diete riguroase si a unui program draconic de antrenament fizic. La 4 ani de la finalul sezonului 7, tanara este data in judecata de firma FC Online Marketing, a carei imagine era. Avocatii intreprinderii si-au motivat actiunea prin faptul ca tanara a inceput sa sa ingrase.

Potrivit Daily Mail, Tara trebuia sa isi mentina o anumita greutate a corpului, specificata de altfel in contract, lucru pe care nu a reusit sa il faca.

Reprezentatii FCOM au declarat ca Tara a depasit greutatea prevazuta cu cel putin 10 kilograme. Participanta la Biggest Loser a acceptat sa fie imaginea companiei pentru 45.000 $. Nu este cunoscuta inca exact suma pe care Online Marketing se asteapta sa o primeasca de la Tara insa zvonurile vehiculate vorbesc despre milioane de dolari.

Citește și:

Insa dupa fotografia pe care ea a postat-o de curand pe un site de socializare, Tara pare sa revina la greutatea ceruta de companie.

Tanara a ajuns de aici..

Aici!

sursa foto: Twitter

sursa foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.