In ultimii ani, fetele de la Cheeky Girls au fost sufocate de datorii. Astfel, datorau 60.000 de lire sterline bancilor din Marea Britanie. Totusi, fetele n-o duc rau deloc, potrivit celor spuse de mama lor, Margareta Irimia. Monica si Gabriela sunt cuplate cu baieti putred de bogati.

Gemenele Monica si Gabriela Irimia, adica Cheeky Girls, s-au facut remarcate in 2002, in Marea Britanie, dupa ce au participat la emisiunea „Popstar: The Rivals".

Un an mai tarziu, spargeau topurile cu piesa „Touch My Bum" („Atinge-mi fundul", n.r.) compusa chiar de mama lor, Margareta Irimia, care le este si manager.

In doar cateva luni, solistele originare din Cluj-Napoca au reusit performanta de a strange un milion de lire sterline. Dupa acest succes, fetele au marcat si esecuri, iar cel mai mare dintre acestea a fost datoria care le-a ruinat.

Din cazua interventiilor estetice pe care si le-au facut la sani, Monica si Gabriela au ajuns la sapa de lemn.

Cele noua operatii suferite in zona bustului le-au facut datoare la banci In prag de faliment, cele doua cantarete au gasit solutia potrivita pentru a scapa de belele: vanatoarea de barbati bogati.

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: