Setari Cookie-uri

Dezvaluiri socante: Adevarata fata a Biancai Dragusanu. Te asteptai la asta?

Bianca Dragusanu nu este o victima.

Bianca Dragusanu incearca intotdeauna sa joace rolul victimei: in toate scandalurile in care a fost implicata, aceasta a fost cea care “a avut de suferit”.

Dar iata ca nu este chiar asa. Se pare ca Dragusanca joaca rolul vietii sale si nu este nici pe departe femeia pe care o vedem la tv.

Veronica A. Cara, psihologul care a tratat-o pe Bianca, ofera detalii nestiute despre adevarata fata a Biancai Dragusanu. Femeia a fost invitata la Capatos in emisiune si a dezvaluit totul: cum este in realitate Bianca?

Foto interior si prima pagina: Facebook

"M-a sacrificat pe mine, Adi si Victor. Pentru ea nu conteaza oamenii de langa ea. Bianca Dragusanu nu mi-a platit o singura intalnire. O singura masa. Nimic. CAnd am vorbit prima data cu ea m-a tinut 7 ore la telefon. Apoi ii raspundeam din doua in doua saptamani. Nu puteam sa stau atat la telefon.

Citește și:

Mi-a trimis un sms prin care imi spunea ca vrea sa vorbim ca altfel moare. Nu mi-a dat bani. Am mai zis asta. Mi-a zis ca nu are bani, ca e somera. Oricine ma cunoaste stie ca banii nu sunt importanti pentru mine.

Oricum, eu nu cred ca va plati niciodata un psiholog sau avocat. Experienta ei de viata a fost in asa fel incat sa primeasca, nu sa dea." – a declarat psihologul, informeaza Cancan.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.