Kudika
23 Iulie 2013

Bianca Dragusanu nu este o victima.

Bianca Dragusanu incearca intotdeauna sa joace rolul victimei: in toate scandalurile in care a fost implicata, aceasta a fost cea care “a avut de suferit”.

Foto: Adevarata fata a Biancai Dragusanu! Fanii nu se asteptau sa o vada asa

Dar iata ca nu este chiar asa. Se pare ca Dragusanca joaca rolul vietii sale si nu este nici pe departe femeia pe care o vedem la tv.

Veronica A. Cara, psihologul care a tratat-o pe Bianca, ofera detalii nestiute despre adevarata fata a Biancai Dragusanu. Femeia a fost invitata la Capatos in emisiune si a dezvaluit totul: cum este in realitate Bianca?

Foto interior si prima pagina: Facebook

"M-a sacrificat pe mine, Adi si Victor. Pentru ea nu conteaza oamenii de langa ea. Bianca Dragusanu nu mi-a platit o singura intalnire. O singura masa. Nimic. CAnd am vorbit prima data cu ea m-a tinut 7 ore la telefon. Apoi ii raspundeam din doua in doua saptamani. Nu puteam sa stau atat la telefon.

Mi-a trimis un sms prin care imi spunea ca vrea sa vorbim ca altfel moare. Nu mi-a dat bani. Am mai zis asta. Mi-a zis ca nu are bani, ca e somera. Oricine ma cunoaste stie ca banii nu sunt importanti pentru mine.

Oricum, eu nu cred ca va plati niciodata un psiholog sau avocat. Experienta ei de viata a fost in asa fel incat sa primeasca, nu sa dea." – a declarat psihologul, informeaza Cancan.

Iulia Albu da de pamant cu Bianca Dragusanu. Declaratia care te va bucura

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: