Foto: Mihaela Radulescu, imaginea cu care starneste invidia tuturor femeilor

Foto: Mihaela Radulescu, imaginea cu care starneste invidia tuturor femeilor
Kudika
19 August 2013

Mihaela Radulescu, fotografie de nota 10.

Mihaela Radulescu face tot posibilul sa isi invite prietenii de pe Facebook la sport. Mandra de corpul sau si considerand ca ea poate fi o motivatie pentru femeile care o urmaresc, vedeta a postat pe contul sau o fotografie cu abdomenul la vedere.

“Nici intimitatea nu mai e ce-a fost odata. Buna dimineata! Doar imi schimbam tricoul, la pauza:))” – este mesajul care insoteste fotografia.

Pentru un astfel de abdomen, Mihaela lucreaza intens zi de zi in confortul propriului camin.

Visul oricarui barbat (si al nostru, despre ei ) , dar nici noi, femeile, n-ar trebui sa ne lasam ! Abdomenul din imagine nu arata asa de la Photoshop, ci pentru ca e “chinuit” in fiecare dimineata a vietii lui (mai ales dupa ce a nascut si era odios) cu:
- 20 de abdomene clasice, din alea cu spatele lipit perfect de covor si picioarele ridicate si indoite la 90 de grade
- 20 leg lifts – tot cu spatele lipit de covor, dar cu picioarele intinse, executand balansuri fata-spate
– cate 20 de cot-genunchi (cu capul ridicat si sprijinit de maini, dar tot pe covor, cu picioarele ridicate si indoite la 90 de grade, incerci sa atingi cotul de genunchiul opus)
.” – scria vedeta pe blogul sau.

Chiar daca numerosi barbati i-au lasat comentarii, laudand-o pentru cum arata la 44 de ani, iata ca femeile nu s-au lasat mai prejos, spunand ca Mihaela este o adevarata inspiratie pentru a se apuca de sport:

„Daca eu ca femeie musc din birou cand iti vaz abdomen .....ma gandesc ca barbatii deja lesina. Gata, fac pauza de la munca, ma duc sa fac abdomene:))”
„numai ce am primit oferta noua la sala....la treaba!!!”
„numai cand vezi un astfel de abdomen ....te motiveaza la miscare si sport !!!”
„Ah! daca nici asta nu ne mai motiveaza sa facem niste abdomene,nu ne mai motiveaza nimic:) spor la treaba fetelor” – sunt doar cateva din comentariile lasate de femei la poza.
Foto interior si prima pagina: Facebook https://www.facebook.com/mihaela.schwartzenberg

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri