Setari Cookie-uri

De citit: DISCURSUL care ne invata sa fim oameni

Cateodata trebuie sa ne reamintim ca suntem oameni, nu animale.

Masinaria abundentei ne-a lasat in penurie. Stiinta ne-a facut cinici, inteligenta – distanti si inumani. Gandim prea mult si simtim prea putin. Mai mult decat tehnologie, avem nevoie de umanitate. Mai mult decat inteligenta, avem nevoie de bunavointa si tandrete. Fara acestea, viata devine potrivnica si atunci totul e pierdut.

Foto pisicute Shutterstock

Avioanele si radioul ne-au adus mai aproape. Insasi natura acestor inventii ne cere sa fim buni, sa ne avem ca fratii, sa fim uniti. Chiar in acest moment vocea mea este auzita de milioane de oameni din toata lumea, milioane de barbati, femei si copii deznadajduiti, victime ale unui sistem care chinuie si aresteaza oameni nevinovati.

Celor care ma aud acum le spun sa nu-si piarda speranta. Saracia care se abate acum asupra noastra e doar efectul trecator al lacomiei, al amaraciunii oamenilor care se tem de progres.

Citește și:


Nu va lasati prada acestor monstri, acestor oameni-roboti cu minti si inimi mecanizate! Voi nu sunteti roboti, nici animale, ci oameni! Aveti in inimi umanitate! Voi nu purtati ura celorlalti. Doar cei neiubiti si inumani urasc.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.