Setari Cookie-uri

De citit: DISCURSUL care ne invata sa fim oameni

Cateodata trebuie sa ne reamintim ca suntem oameni, nu animale.


In versetul 17 din Evanghelia dupa Luca scrie: "Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru", al tuturor oamenilor, nu al unui grup, nici al unuia singur! Voi, oamenii, sunteti cei care aveti puterea sa creati roboti, sa creati fericire!

Foto pumn Shutterstock

Voi, oamenii, aveti puterea sa faceti aceasta viata sa devina libera si frumoasa! Sa folosim aceasta putere, sa ne unim in lupta pentru o noua lume, o lume decenta care va oferi oamenilor sansa sa munceasca, tinerilor – un viitor si celor in varsta, o batranete sigura.


Sa luptam acum pentru a implini aceasta promisiune! Sa luptam pentru o lume libera! Sa rupem toate barierele nationale, sa inlaturam lacomia, ura si intoleranta! Sa luptam pentru o lume rationala, o lume in care stiinta si progresul sa aduca fericire oamenilor.

Foto tunet Shutterstock

Citește și:

Norii se risipesc, soarele rasare din nou. Am iesit din intuneric la lumina. Ne asteapta o lume noua mai buna, in care oamenii vor lasa in urma ura, lacomia si cruzimea. Priveste spre cer, Hannah, sufletul omului a prins aripi si zboara in sfarsit spre curcubeu, catre un viitor glorios. Un viitor al tau, al meu, al nostru tuturor. Priveste spre cer, Hannah! Priveste spre cer! “ – este impresionantul discurs al lui Chaplin.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.