Setari Cookie-uri

Foto: Antonia s-a ingrasat 8 kilograme. Vezi cum arata acum

Antonia, mai plinuta ca niciodata.

Antonia este considerata una dintre cele mai frumoase vedete din Romania. Insa stresul zilnic si problemele au acaparat-o, iar cantareata a uitat ca trebuie sa manance sanatos pentru a se mentine in forma.

Se pare ca in ultima perioada aceasta a ajuns sa puna pe ea 8 kilograme. Artista nu este multumita de corpul ei si de aceea refuza sa pozeze sexy sau sa imbrace haine mulate. Acum ea incearca sa isi ascunda formele sub haine sport, cat mai largi si confortabile.

Asa arata Antonia in vara 2012

Antonia investeste mii de euro pentru a slabi, angajandu-si un antrenor personal care sa o ajute sa revina la silueta perfecta.

"Antonia s-a ingrasat mult in ultima perioada, dar duce o lupta destul de grea. A luat aproximativ opt kilograme, asta si din cauza programului incarcat. Se imparte intre concerte, inregistrari, sala si familie. De asemenea, programul de alimentatie e unul haotic.

Citește și:

Mananca numai din benzinarii, mult fast-food... Pe de-o parte, e si vina ei si trebuie sa si-o asume. Merge la sala, are instructor personal, pe care il plateste undeva intre 1.000 si 1.500 de euro. El o ajuta mult, o motiveaza, dar... mancatul din benzinarii da mai multe roade decat sala", a declarat pentru Ziarul Ring o prietena apropiata a Antoniei.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Asa arata Antonia acum

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.