Au fost unul dintre cele mai dragute cupluri din showbizul romanesc. Fiecare aparitie a lor era atent urmarita de presa. De fiecare data radiau de fericire si spuneau ca sunt mai fericiti ca niciodata. Dar iata ca lucrurile nu au fost mereu roz – sau, cel putin, asa spune Andreea Marin.

CITESTE AICI DECLARATIA ANDREEI MARIN.

Stefan Banica Jr este pus la zid de fosta sotie. Andreea a facut o declaratie socanta: motivul divortului nu a fost infidelitatea, ci agresiunea fizica. Cantaretul nu este multumit de aceste declaratii si a hotarat sa lamureasca situatia.

Se pare ca acesta nu intelege de ce oamenii sunt atat de curiosi in ceea ce priveste viata lui privata. Stefan a lasat un mesaj pe contul personal de Facebook, in care cere sa fie lasat in pace:

Oamenii care umplu salile de spectacol, la concertele mele sau la teatru, vin pentru ceea ce fac pe scena si le multumesc! Celor care urmaresc doar „show-ul” vietii mele private, „regizat” de altii, le-as recomanda sa fie mai putin atenti la viata mea, pentru ca s-ar putea sa piarda momente importante din viata lor, urmarind-o pe a mea. Si ar fi pacat!” – a scris Stefan Banica Jr.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: