Setari Cookie-uri

Oana Roman a vorbit pentru prima data despre problemele ei cu greutatea

Toata lumea o acuza ca este grasa.

Oana Roman a ajuns “subiect’” de glume. Toata lumea se ia de ea… pentru ca este grasa si nu face nimic pentru a slabi.

Vedeta a inghitit timp de multi ani toate glumele proaste la adresa ei, insa iata ca aceasta a ajuns la capatul rabdarii. Oana a fost invitata intr-o emisiune de la Kanal D pentru a se apara. Aceasta a acceptat sa vorbeasca pentru prima data despre problemele ei cu greutatea.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Nimeni nu s-a gandit care e cauza. Totul s-a intamplat la 13 ani, faceam sport si ieseam la joaca. Peste noapte, a venit Revolutia si viata mea s-a schimbat peste noapte. Au venit unii si au tras cu mitralierele. Intr-o singura noapte am fost mutati fortat din casa. Am trait in teroare. Un aghiotant ne supraveghea constant 24/24 in casa, cu mitraliera.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU OANA ROMAN

Citește și:

Este cumplit, nu mai aveam radacini, prieteni, nimic. Am fost nevoita sa renunt la sport. S-a instalat si o depresie grava, profunda. Eu nu am stiut cum sa o tratez, tata era plecat cu zilele, mama era ingrozita. La scoala eram injurata, au fost traume infernale. Ele au declansat o depresie grava care la randul ei a creat un dezechilibru hormonal.

Nici pana azi medicii nu mi-au gasit leac. Eu nu sunt un om care mananca mult si s-a ingrasat. Totul este psihic, vine de la cap si de la problemele acelea. Eu nu am reusit sa trec peste ele. Analizele mele sunt okl. Am avut perioade in care am tinut diete si am slabit. In psihicul meu insa, nu exista liniste. Am o viata tumultoasa si care nu a fost draguta cu mine", a declarat Oana, informeaza Click.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.