Setari Cookie-uri

E de nerecunoscut: Giulia Nahmany a slabit considerabil! Care este secretul ei?

Giulia Nahmany arata mai bine ca niciodata.

Giulia Nahmany a avut o aparitie de senzatie la recenta petrecere aniversare Harpers Bazaar. Vedeta a slabit considerabil si si-a afisat noua silueta purtand o vestimentatie de efect realizata de un celebru designer israelian. Este vorba de Daniel Romi Kadosh, cel care, pe baza schitelor realizate de Giulia, a creat o tinuta eleganta formata din pantaloni negri si un corset nude acoperit cu piele.

In urma aparitiei la eveniment, Giulia Nahmany a fost complimentata pentru forma fizica de exceptie. Desi pare de necrezut, rezultatele dietei sale au inceput sa apara cu adevarat in momentul cand a renuntat sa se infometeze si a adoptat un regim alimentar echilibrat.

Am trei mese pe zi acum. Am renuntat la lactate. Nu mai beau nici cappucino. Am descoperit ca imi facea rau pentru ca am intoleranta la lactoza. Carne consum destul de rar, o data la doua saptamani. Iar atunci prefer carne slaba, de pui sau vita.

Citește și:


Deasemenea somon la gratar, ciuperci, sparanghel, broccoli. Am renuntat complet la bauturile carbogazoase si consum mult ceai verde. In plus, am grija sa merg la sala de trei ori pe saptamana pentru ca muschii au nevoie de tonifiere. Este un nou stil de viata pe care l-am descoperit singura, din incercare in incercare.


Am ajuns la un echilibru si rezultatele se vad pentru ca nu este nimic fortat. Totul porneste din creier. Cand te simti bine si nu mergi la extreme, atunci functioneaza cu adevarat pe termen lung
”, declara Giulia Nahmany.



Foto: Alberto Grosescu

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.