Setari Cookie-uri

Stirea zilei: Cuplul care s-a despartit... de proba

Cuplul de la Hollywood care incearca ceva nou.

Actorii Will Smith si Jada Pinkett Smith, despre al caror mariaj se spune ca ar fi unul dintre cele mai solide de la Hollywood, s-ar fi separat de proba, informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

Potrivit Daily Mirror, care citeaza o sursa apropiata cuplului, lucrurile au devenit destul de tensionate intre cei doi, de cateva luni.

Informatiile despre o posibila despartire a celor doua vedete circula de multe luni in presa americana, insa Will si Jada au negat acest lucru. Mai mult, la inceputul anului, Will Smith a glumit in emisiunea TV a actritei Queen Latifah spunand ca, atunci cand a aflat din presa despre despartirea lor, el se afla chiar in pat cu sotia sa.

In prezent, actorul se afla la New Orleans, dupa ce a incheiat filmarile pentru noul sau lungmetraj, "Focus".

RadarOnline informeaza ca sotia sa, Jada, cu care s-a casatorit in 1997, s-a mutat in locuinta din California a fratelui ei.

Citește și:

Intr-un mesaj publicat pe Facebook, Jada a scris: "Will si cu mine putem face ce dorim pentru ca avem incredere unul in celalalt. Asta nu inseamna ca avem o relatie deschisa. Inseamna ca avem o relatie matura".

Jada si Will s-au cunoscut in 1990, pe platourile de filmare ale serialului "Printul din Bel Air", cand acesteia i-a fost refuzat rolul prietenei personajului principal al productiei, jucat de Smith. In 1997, ei s-au casatorit, intr-o vila de langa Baltimore, la ceremonie participand 100 de invitati. Cuplul are doi copii, Jaden, in varsta de 15 ani, si Willow, in varsta de 12 ani. In plus, Will Smith are un fiu, Trey, cu fosta sa sotie, Sheree Zampino.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.