Setari Cookie-uri

Foto: A slabit enorm! Jessica Simpson arata WOW

Jessica Simpson e mandra de noua silueta!

Jessica Simpson a intampinat numeroase dificultati in a urma o cura de slabire. Chiar si cu o dieta stricta, kilogramele parca "nu se dezlipeau" de ea. Dar iata ca dupa cateva luni in care a mancat doar alimente sanatoase, vedeta se poate lauda cu o silueta de vis.

Asa arata Jessica Simpson in septembrie, 2013

Jessica a devenit mama pentru a doua oara pe 30 iunie. Imediat dupa nastere, aceasta a inceput cu un regim alimentar strict, iar iar sala de fitness a devenit casa ei din cauza timpului petrecut acolo.

Fosta cantareata a fost surprinsa de paparazzi in timp ce pleca de la o intalnire din New York. Mandra de noua silueta, Jess s-a afisat zambitoare si a lasat fotografii sa isi faca de cap. Inainte isi ascundea corpul in bluze XXL si genti supradimensionate. Acum aceasta poarta tinute care sa ii puna in evidenta formele corpului.

Citește și:

Asa arata Jessica acum

Dupa prima nastere, Jessica Simpson a semnat un contract cu Weight Watchers, in urma caruia trebuia sa slabeasca 40 de kilograme. Pentru acest efort, cantareata urma sa primeasca 4 milioane de dolari. Din pacate pentru ea – nu a reusit sa scape de cele 40 de kilograme, ci doar de jumatate… asa ca a primit numai 2 milioane de dolari.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.