Mihaela Radulescu, femeia perfecta?

Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care nu poarta machiaj - si arata incredibil. Cu un maiou negru lejer, bratarile numeroase si parul lasat liber, Mihaela este mai frumoasa ca niciodata.

Mihaela este adepta stilului sanatos - vedeta mananca foarte sanatos, iar in fiecare dimineata aceasta face miscare (chiar si jumatate de ora). Singura operatie estetica pe care si-a facut-o este cea a implanturilor mamare.

foto interior si prima pagina: Facebook

Mihaela Radulescu se considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si personal. Vedeta se lauda cu un copil de nota 10, premiant in Monte Carlo, si un iubit care o rasfata si ii face toate poftele. Din pacate, un singur aspect le umbreste povestea frumoasa: nu vor putea avea copii. Invitata la un eveniment in Capitala, Mihaela a declarat pentru jurnalistii Click ca intre ea si Dani lucrurile stau mai bine ca niciodata.

„Am citit prin presa ca am primit inelul de logodna, ca ma marit... Nici vorba! Ne e bine asa. De ce sa schimbam ceva ce merge bine?! Un bebelus, din pacate, nu va veni, pentru ca problemele de sanatate nu-mi permit", a dezvaluit Mihaela Radulescu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: