Setari Cookie-uri

Foto: Uite cat de mult a slabit Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu, silueta de fotomodel.

Va spuneam recent ca Nicoleta Luciu a luat in greutate. Potrivit Cancan, sotia lui Zsolt se ingrasase cu 4-5 kilograme, iar lucrul acesta era vizibil in special in zona taliei.

Vedeta nu ea deloc multumita de noua silueta, motiv pentru care pe site-urile de socializare incepuse sa posteze numai fotografii realizate pana in zona bustului, iar la evenimentele mondene purta doar tinute inchise la culoare (pentru a o subtia).

Se pare ca motivul pentru care s-a ingrasat a fost reprezentat de dietele stricte. Nicoleta Luciu a facut tot posibilul sa tina pasul cu Bianca Dragusanu. Inainte de nunta roscatei, Nicoleta era disperata sa slabeasca si sa ajunga sa aiba talia sub 60 de centimetri - lucru care nu s-a intamplat. Imediat dupa nunta se pare ca organismul brunetei a cedat din cauza dietelor stricte, iar Luciu a inceput sa ia in greutate.

Citește și:

Dar iata ca Nicoleta s-a pus din nou pe treaba si in scurt timp a revenit la silueta care a consacrat-o. Fosta prezentatoare tv a postat pe contul personal de Facebook o fotografie realizata in Eilat, Israel.

Luciu se afla intr-o scurta vacanta alaturi de sotul sau, Csergo Zsolt. Acum bruneta se poate lauda din nou cu un trup de zeita. Numai ea stie prin cate a trecut pentru a arata asa!

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.