Setari Cookie-uri

Foto: Adevarul despre fata Andreei Marin. Cum arata tenul ei de aproape, la 39 de ani?

Andreea Marin, la 39 de ani, fara Photoshop.

Andreea Marin este modesta cand vine vorba despre frumusetea sa. Din cate stiu eu (si stiu bine), vedeta nu a recurs niciodata la operatii estetice sau alte trucuri chirurgicale de infrumusetare.

Fosta zana a surprizelor a ales intotdeauna calea simpla, de lunga durata, insa eficienta: un stil alimentar corespunzator. Andreea a postat recent pe contul personal de Facebook cateva imagini realizate recent, in care pare mai tanara ca niciodata.

La 39 de ani si cu un machiaj simplu, de zi, Andreea arata incredibil: vedeta nu are niciun rid vizibil si nici alte probleme ale tenului. Si nu, nu este Photoshop.

De mai bine de jumatate de an, Andreea Marin si-a schimbat complet regimul alimentar si stilul de viata... iar rezultatele sunt pe masura. Vedeta a slabit enorm si acum se lauda cu o silueta de vis si cu o sanatate de fier. Andreea a tinut o cura de detoxifiere, in care timp de 10 zile a baut doar sucuri naturale si supe.

Citește și:

Dupa aceasta cura, fosta zana a surprizelor a continuat un regim de mentinere. Ea isi incepe dimineata cu un suc de grau incoltit, o bautura bogata in aminoacizi si enzime si care are efect anti-imbatranire.

Masa de pranz sau cina constau in alimente cat mai sanatoase, foarte putin preparate: salate cat mai multe, mancare raw sau vegan - pentru a nu isi pierde nutrientii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.