Setari Cookie-uri

Foto: Are 66 de ani si merge pe... 30! Femeia care nu imbatraneste

La 66 de ani arata ca la 30.

Karyn Calabrese a implinit recent 66 de ani si arata cam asa:

Din cauza unor probleme de sanatate avute de membrii familiei, Karyn a hotarat sa isi schimbe complet stilul de viata. Aceasta a devenit raw vegana in 1980; pentru a ajuta si alte persoane, Calabrese a deschis un restaurant raw si a inceput sa mearga in turnee pentru seminarii despre mancarea vegana.

"Sunt vegana de 43 de ani si raw de 30 de ani. Am 66 de ani. Am ales sa incerc aceasta dieta dupa ce am vazut cu ce probleme se confruntau persoane dragi mie. Membrii familiei mele au murit de tineri, mama a murit la 48 de ani, bunica la 50 iar strabunica la 60. Imediat ce mi-am schimbat alimentatia si am inceput cu veganismul, sanatatea mea s-a imbunatatit 1000%." - a declarat Karyn Calabrese, potrivit thefruitdoctor.

Femeia a marturisit ca 99% din timp este raw. Ce mananca intr-o zi normala?

Citește și:

"Intr-o zi obisnuita, 85% din dieta mea consta in legume: grau verde, spirulina, sucuri de legume verzi (germeni, kale, telina, castravete). In fiecare zi beau un suc de grau verde si apa de cocos. Uneori mananc salate mari la restaurantele mele, cand nu am timp sa imi pregatesc mama acasa." - a adaugat Karyn, potrivit sursei mai sus citate.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.