Setari Cookie-uri

Foto: Cei mai sexy vegetarieni din lume

Topul celor mai sexy vegetarieni.

Actorul si cantaretul Jared Leto, premiat cu Oscar pentru rolul secundar din "Dallas Buyers Club", si actrita Ellen Page au fost desemnati cei mai sexy vegetarieni din lume de organizatia pentru drepturile animalelor PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), conform contactmusic.com, informeaza Mediafax.

foto: Facebook

Jared Leto a obtinut acest titlu la categoria masculina, iar Ellen Page le-a surclasat la categoria feminina pe cantareata Ariana Grande si actrita Laura Prepon din serialul "Orange is the New Black".

Pe lista anuala a celor mai sexy vegetarieni din lume din randul celebritatilor se afla, de asemenea, actorii Joaquin Phoenix, Samuel L. Jackson, Peter Dinklage si Woody Harrelson, precum si actritele Jessica Pare din serialul "Mad Men" si Sarah Silverman.

Citește și:

Printre castigatorii din anii trecuti ai titlului de cele mai sexy celebritati vegetariene se numara Kristen Bell, Woody Harrelson, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Russell Brand, Olivia Wilde, Carrie Underwood, Prince, Natalie Portman, Shania Twain, Leona Lewis, Andre 3000, Tobey Maguire si Alicia Silverstone.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.