Setari Cookie-uri

Foto: Cat s-a ingrasat Andreea Marin in ultimele doua luni? Vedeta s-a intors de urgenta in sala de fitness

Andreea Marin nu a mai facut sport de doua luni.

Andreea Marin a slabit extrem de mult in ultimele luni si se pare ca vrea sa mai dea jos cateva kilograme.

In ultimele doua luni vedeta si-a neglijat oarecum silueta; din cauza faptului ca a fost plecata in turneu cu Caravana Pretuieste Viata, fosta zana a surprizelor nu a reusit sa ajunga deloc pe la sala sau sa faca vreo activitate fizica intensa, informeaza Click.

Chiar si asa, alimentatia sanatoasa au ajutat-o sa se mentina in forma, iar Andreea a luat doar doua kilograme in greutate - pe care le va da jos in scurt timp.

"Jos sandalele si din nou pantofii sport la locul lor! Pentru ca timp de doua luni am batut tara in lung si in lat in ritmul alert al Caravanei Pretuieste viata, am fost nevoita sa renunt la sport in acest timp. Mii de kilometri la volan, zeci de ore in fata celor peste 10000 de romani pe care i-am intalnit in toate colturile tarii au facut ca 60 de zile sa se scurga fara o ora de sport, destul de static pentru corp, desi mintea si inima au muncit fara oprire:).

Citește și:

Dar pentru ca am avut grija anul acesta sa mananc sanatos, desi nu am facut miscare in mod disciplinat, am pus doar doua kilograme (spre deosebire de cele 10 acumulate in experienta similara de anul trecut, hranindu-ma dezordonat, cu ce reuseam pe fuga in benzinarii sau in aeroport). Asa ca disciplina , respectul de sine si dragostea pentru natura dau roade, chiar si la 40 de ani:).

Urmeaza o saptamana de detoxifiere minte, trup si suflet la Bodrum, un dar pe care mi-l fac o data pe an. Pretuieste viata!" - scrie Andreea Marin pe contul oficial de Facebook.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.