Setari Cookie-uri

Foto: Oana Roman a slabit 20 de kilograme si este "de nerecunoscut". Uite cum arata vedeta acum la corp

Oana Roman, mandra de silueta sa.

Oana Roman se lauda pe la toate ziarele si emisiunile tv ca a reusit sa dea jos 20 de kilograme fara sa faca nimic. Culmea, cica este mult mai slaba si acum ii place silueta sa! Poate ca oglinda pe care Oana o are acasa o minte in mare fel - pentru ca vedeta nu a slabit absolut deloc si arata fix ca inainte!

Aceasta este o fotografie postata pe contul oficial de Facebook pe data de 21 august:

In urma cu cateva zile, Oana a fost invitata in emisiunea lui Cabral. Aceasta a dezvaluit ca isi mai doreste un copil:

"A trebuit sa fac fata situatiei, am invatat ca nu trebuie sa ma las niciodata. Viata m-a incercat de la 13 ani. Am avut probleme de sanatate foarte mari, dupa cezariana. A treia operatie a fost foarte complicata, a durat multe ore, iar doctorul m-a salvat. Acum sunt mult mai relaxata, la inceput intram foarte repede in panica. Marius este echilibrul meu. As fi putut sa fac o depresie grava, dar am avut oameni dragi langa mine. M-am recuperat si daca vrea Dumnezeu, mi-as mai dori un copil, un baiat", a spus Oana Roman.

Citește și:

Voi vedeti vreo diferenta? Chiar a slabit Oana Roman?

La cateva luni de la nastere, Oana spunea ca se simte mult mai bine si ca a reusit sa scape de 20 de kilograme:

"Ma simt mult, mult mai bine. Recuperarea e reusita. Am slabit aproape 20 de kg, in urma operatiilor si zilelor petrecute in spital. Mi-am schimbat si stilul de viata de cand e cea mica, mesele sunt mult mai regulate. Fizic ma simt mult mai bine. Operatia este OK, s-a inchis, deci pot spune ca totul este bine.." - a spus Oana Roman pentru emisiunea Click tv.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.