Setari Cookie-uri

Foto: Vai, cum a ajuns sa arate! Recunosti vedeta?

A pierdut lupta cu celulita si kilogramele in plus.

Una dintre cele mai frumoase si apreciate cantarete internationale a ajuns sa arate... precum o adevarata culturista - dar si cu cateva kilograme in plus.

In cazul in care nu v-ati dat seama despre cine vorbesc - este vorba despre alta decat Britney Spears, regina muzicii pop.

Artista a fost surprinsa de paparazzi la plimbare, in Santa Monica. Brit a imbracat o tinuta complet nepotrivita pentru silueta sa: pantaloni scurti si un maieu foarte mulat albastru. Outfitul a fost completat de ochelari de soare aviator, cu lentila colorata, si o sapca (pe care nici bunicul nu ar mai purta-o).

Se pare ca orele in exces la sala de fitness, combinate cu o alimentatie gresita (toata lumea stie ca Britney Spears este fan mancaruri fast food) au transformat-o pe Britney dintr-o papusa intr-o Nikita a Americii.

Daca asa arata in viata reala, stati sa o vedeti in videoclipuri si pe copertele revistelor de health.

Citește și:

In urma cu cateva luni, cantareata se lauda cu o silueta perfecta in videoclipul Work Bitch. Din pacate, aceasta silueta era realizata cu ajutorul programelor de modificat... deoarece in realitate Brit arata complet diferit.

foto: captura Dailymail

sursa imagini interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.